Концепция

Mountain View Residence - проектиран на възможно най-добрата локация в София с модерна, стилна визия от водещ архитект. Сградата разполага с красиво аранжиран вътрешен двор, ограден и обезопасен със система за контрол на достъпа и видеонаблюдение. Mountain View Residence - се състои от 4 входа с контролиран достъп. В комплексът има едностайни, двустайни, и тристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които ще Ви придадат усещането, че живеете в къща.

Предимства

Жилищният комплекс съчетава модернa архтектура и качествено строителство.
Бързоразвиващ се, перспективен за инвестиции район; 
от голяма часр от апартаменти се открива великолепна гледка към Витоша
Подземни и надземни гаражи и паркоместа
На 200 метра от бъдеща метростанция

Техническа характеристики

30.08.2020г.

Разрешително застроеж

03.2021г.

Получаване на Акт 14

02.2022г.

Получаване на Акт 15

05.2022г.

Получаване на Акт 16
Вижте още детайли

100 метра

от Националната спортна академия и Зимния дворец

5 мин

с кола до бул. "Симеоновоско шосе" и Околовръстен път

10 мин

пеша до магазин Кауфланд и Фантастико

5 мин

с кола до търговски център RingMall и IKEA

10 мин

с кола от центъра на града

Планове на плащане

Ние ви помагаме

Продажбите на комплекса се извъшрват директно то инвеститора без комисионна, която да натоварва цената на покупката. За удобство на нашите клиенти сме въздали близки отношения между едни от най-големите банки в България с цел получаване на по-лесно финансиране.

За контакти

Нашите проекти

Mountain View ParkСофия

Mountain View Park е проектиран на възможно най-добрата локация в София и е издържан в класически архитектурен стил. С галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Бутикова сградаВарна

Бутикова сграда в тих и спокоен район. Обектът на ул. "Евксиноград" 11 е с един вход и асансьор, гарантиращи комфорта и спокойствието на живущите.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Бутикова сградаВарна

Представяме ви нова Бутикова сграда в хубав и спокоен район срещу детска градина и на 5 минути пеша от Катедралата. От апартаментите се открива прекрасна гледка към стари и много красиви дървета, разположени в двора на детската градина.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Mellia ParkРавда

Сградата е разположена в парковата зона на централната част на град Равда в близост до градския плаж - едно уникално място за семеен отдих. Комплекс Mellia Park е в близост до градската инфраструктура и има всичко необходимо за целогодишно пребиваване.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Grand Mellia ResortРавда

Затвореният комплекс Grand Mellia Resort 8 е постороен в гр. Равда, в близост до лажа и парка на града. С денонощната си охрана комплексът предлага комфорт и удобство на живущите. За най-малките е изградена малка детска площадка, а техните родители разполагат с басейн с шезлонги.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Mellia Resort VlasСвети Влас

Представяме Ви нашия елитен комплекс за постоянно пребиваване и летен отдих Mellia Resort Vlas 7. Построен е в екологически чистия и красив град Свети Влас, в подножието на Стара планина.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Melliа BoutiqueРавда

Имаме удоволствието да ви представим затворения елитен комплекс Melliа Boutique 5. Намира се в гр. Равда и е предназначен за целогодишно пребиваване и летен отдих. На територията на комплекса има басейн със сектор за деца, детски кът и поддържани зелени площи.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Mellia Residence Равда

Комплексът е разположен в централната част на гр. Равда, на 100 метра от северния плаж. Сградата се намира на тихо и спокойно място, като в същото време е в близост до разнообразни места за развлечение: кафета, ресторанти, магазини - мечта за всеки, който иска да придобие втори дом на черноморското ни крайбрежие.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон НесебърРавда

Аполон Несебър е премимум клас затворен комплекс състоящ се от шестетажна сграда, оградена с живописно оформени вътрешни пространства - градини със зеленина и разнообразна декоративна растителност, детска площадка, басейн за деца и възрастни, зони за отдих и разходка, аптека, подземен паркинг.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 2Равда

Строителството на Аполон 2 започва на 24.03.2005 г. Комплексът е завършен на 04.07.2006 г. Отстоянието от морето е 100 м. и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 3 секции – А, В и С, на 5 етажа, като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 3Равда

Строителството на Аполон 3 започва на 29.03.2006 г. Комплексът е завършен на 29.06.2007 г. Отстоянието от морето е 150 м. и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 4 секции – А, В, С и D, на 4 етажа, като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 4Равда

Строителството на Аполон 4 започва на 13.10.2008 г. Комплексът е завършен на 20.03.2009 г. Отстоянието от морето е 150 м. и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 4 секции - А, В, С и D на 4 етажа, като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 5Равда

Строителството на Аполон 5 започва на 13.10.2008 г. Комплексът е завършен на 09.04.2009 г. Отстоянието от морето е 150 м. и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 4 секции - А, В, С и D на 5 етажа, като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 6Равда

Строителството на Аполон 6 започва на 12.05.2008 г. Комплексът е завършен на 14.08.2009 г. Отстоянието от морето е 200 м. и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 7 секции – А, В, С, D, Е, F и G като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 7Равда

Аполон 7 - състои се от 4 секции - А, В, С и D като всяка секция е с асансьор. Комплексът е на 3 минути пеша от морето и се намира между Равда и Несебър.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
Аполон 8Равда

Аполон 8 е най-новият комплекс към настоящия момент от комплекси Аполон. Същият е на отстояние 200 м. от морето и се намира между Равда и Несебър. Състои се от 2 секции - А, В, с обща РЗП - 5 636,87 кв.м., като всяка секция е с асансьор.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ