20 юни 2024

На 15.09 детската градина в Малинова долина отваря врати с пълен капацитет

Пред Радио София кметът на район "Студентски" обяви, че на 15 септември тази година детската градина в Малинова долина ще заработи с пълен капацитет. Към момента, запълнени са шест от групите и предстои останалите също да бъдат попълнени. За целта, необходимо е да се намерят хора за всички работни места от персонала, необходим за оптималното функциониране на детската забавачница. Все още се търсят медицински сестри за яслените групи.

Припомняме, че групите в новата детска градина с номер 190 в София, са общо 15, като в тях ще влязат 369 деца. Модерното детско учебно заведение е оборудвано с всичко необходимо и разполага с обширен двор за игра на децата, както и със дори собствени соларни панели. Предвижданията на местната администрация са, за активна работа при пълен капацитет, със старт в първия ден от новата учебна година 2024/ 2025.

Градината е поредна стъпка в посока установяването на "Малинова долина" като удобен модерен квартал, който осигурява всички удобства на своите жители, включително като образователна инфраструктура. Неслучайно, строителна компания СофБилдСтрой изгражда част от своите обекти именно тук. на ваше разположение сме с повече информация за свободните апартаменти на тел. 0899 773 610.

 

Обратно към новини