21 юни 2023

Mountain View Residence вече е красиво озеленена

Строителна компания СофБилдСтрой се грижи да изпълни безупречно всеки детайл от всяка сграда в своето портфолио. Озеленяването е много важен етап, на който компанията винаги отделя необходимото време и внимание. То е живата природа, която обгръща сградите и ги прави още по-привлекателни, приветливи, уютни.

Преди броени дни приключи изпълнението на зеленината, проектирана от ландшафтните архитекти за Mountain View Residence. Растенията са съобразени изцяло със спецификите на мястото и климата, като засаждането им се извърши от професионална озеленителна компания. Поддръжката им в безупречен вид е гарантирана от управата на сградата.

Вътрешният двор с контролиран достъп скоро ще има визията на разкошна градина, създадена да вдъхновява, успокоява, да свързва човек и природа. Растенията кореспондират много добре с елегантната фасада на сградата, по която забележителен елемент са паната с визия на топло дърво. Хармоничната среда е гарантирана за всеки един, избрал своя нов дом или инвестиционен имот в знаковата сграда.

Снимки от процеса на озеленяване ви очакват ТУК.

Обратно към новини