23 май 2024

Открийте мечтаната лятна почивка в класен морски апартамент

Нямате търпение за лятната отпуска, но се чудите къде точно да отидете? Имаме идея за вас. Под нов бранд Florance Rentals ви предлагаме удобни класни и луксозни места за настаняване в Несебър, Свети Влас и Бургас. Апартаментите са с 1 или 2 спални, отлично обзаведени са и предлагат всички удобства, за да можете да се насладите на наистина чудесна почивка. Достатъчно е да разгледате приложените снимки, за да се уверите, че на свое разположение ще имате всичко необходимо, наред с несравним уют и комфорт.

      

За повече впечатления, посетете сайтовете ни: florancerentals.com и villaflorance.bg , където ви очакват и видеа. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Защо да почивате на Южното Черноморие?

Бургас, Несебър и Свети Влас неслучайно са любими летни дестинации. Освен дълги пясъчни ивици и автентична крайморска атмосфера, те имат толкова много да ви предложат.

Старият Несебър е под егидата на ЮНЕСКО и е популярен по света със своите съхранени старинни църкви и традиционни къщи с разкошна архитектура. Калдъръмените улички ще ви отведат в истински райско кътче, където ще откриете интересни забележителности, прекрасни гледки изпълнени с море, китни ресторанти, кафета и магазини, вписани в старинната архитектура.

Между Несебър и Влас е разположен популярният курорт Слънчев Бряг. Китното крайморско градче Влас разполага също с много интересни кътчета, сред които яхтено пристанище с несравнимо очарование.

Бургас от своя страна, е перлата на Южното Черноморие. В града на гларусите в последните години, бяха рехабилитирани части от пристанището, като днес са отворени за посетители. Районът е известен като "Морска гара" и кани на разходка, отмора, шопинг и вкусно похапване в многобройни ресторанти - всичко, с безкрайни панорами от първа линия море. Оттук тръгват и корабчетата за о-в Света Анастасия, който е една от най-атрактивните атракции у нас. Тук се провеждат и редица концерти на родни и световни звезди. В непосредствена близост е Морската градина на града, която е популярно любимо място.

Центърът на Бургас има свой неповторим облик, като павираните улици са възстановени, а колчетата маркиращи тротоарите наподобяват морски фарове. Градът разполага с няколко музея, включително изцяло обновения Етнографски музей, помещаващ се в старинна къща, както и научен център и планетариум ПланетУм за най-малките гости. На минути с кола са Акве Калиде, където 3Д прожекция разказва историята на трите нимфи и Ченгене скеле, където автентичното самобитно рибарско селище граничи с устроена от община Бургас за почивка крайбрежна зона с кафета, музеи, кей, ресторант, плаж.

Готови ли сте за морски приключения? Каним ви да откриете тайните на южното Черноморие, удобно настанени в някои от прекрасните ни апартаменти, които да бъдат ваша уютна база за пътешествия. Към плажа, о-в Света Анастасия, замъка в Равадиново, аквапарк, накъде ще поемете днес? Резервирайте мечтаната почивка с нас! Поля от екипа ни ви очаква на тел. 0887 29 11 11 с цялата необходима ви информация за апартаментите.  

Обратно към новини