05 януари 2022

Първа копка на Mountain View Residence II

На 05.01.2022 г. екипът на строителна компания СофБилдСтрой постави началото на своя най-нов проект - Mountain View Residence II. Церемонията по първа копка официално води управителят на уважаваната фирма г-н Тодор Георгиев. Събитието не мина без обичайното за подобни тържествени случаи шампанско, молебен за здраве и благоденствие на обекта и щастливи новодомци.

 

Mountain View Residence II е най-новата перла в короната на СофБилдСтрой. Иновативния комплекс в квартал Малинова долина обещава комфортен живот на ключова локация, предлагаща всичко необходимо за уюта на съвременния човек. Визията на проекта е модерна и събира в едно минималистичния скандинавски дизайн и уважението към природата изразено чрез щедри дървесни текстури и шарки. 

Жилищата с 1,2,3 или 4 стаи са с отлична планировка, без скосове и непремислени пространства и обещават максимален уют и функционалност. Общите части са луксозни и хармонират с цялостната стилистика на сградата. Използването на естествени материали като травертин, ковано желязо, керамични тухли скъсява дистанцията с природата и формира приятна за обитание среда. 

Комплексът е от затворен тип с вътрешен двор с богато озеленяване и контролиран достъп, с уважение към уединението на собствениците.

"За мен е чест да поставя начало на Mountain View Residence II" - сподели г-н Георгиев. "Радвам се, че имаме възможност да осигурим на хората прекрасните домове, които заслужават, като се придържаме единствено към качеството във всеки един детайл. Затова и компания СофБилдСтрой освен носител на награди е и любим строител, чиито домове се реализират много бързо на пазара. За нас е привилегия, че трудът и принципите ни се ценят високо" - завърши обръщението си управителят на компанията.

Церемонията по първа копка уважиха бизнеспартньори и клиенти. 

Обратно към новини