07 юни 2022

СофБилдСтрой започва нов проект: Vitosha Mountain View

В първите летни дни, вместо да почива на морето, СофБилдСтрой започва нов проект в столицата. Той носи името Vitosha Mountain View и както подсказва името, се намира в едноименния квартал Витоша - на ул. Борис Арсов. Елегантната бутикова сграда ще предлага 67 апартамента с гаражи и паркоместа, както и чудни гледки към планината.

В стремежа си винаги да предложи най-доброто на своите клиенти и този проект на СофБилдСтрой е изпипан до последния детайл. Жилищата са с функционална планировка, общите части луксозни и приветливи, а сградата с контролиран достъп.

Част от проекта са апартаменти с дворчета, разположени на партера, които позволяват да съхраните усещането, че живеете в къща.

Два ексклузивни тризонета обещават луксозен лайфстайл в прегръдките на планината. Височината на хола им е 5 метра, а дворната тераса 60 кв.м. Тези характеристики ги превръщат в истински съкровища, сливащи животът "вън" и "вътре," издигащи градския живот на ново ниво.

Разкошно озелененият вътрешен двор със забавления за децата и кътове за отдих, ще бъде на разположение единствено на собствениците не имоти.

Vitosha Mountain View ще посрещне първите си обитатели по същото време след две години - Акт 16 е планиран за юни 2024г.

Търсите идеалния дом в столицата? Открийте го с нас - СофБилдСтрой - строим жилища, които се превръщат в семейна ценност и са отлична инвестиция!

Обратно към новини

Други новини