27 юни 2024

Вижте докъде е строителството на Vitosha Mountain View

Когато ви кажем, че ще ви осигурим сграда с перфектните гледки към Витоша, можете да ни вярвате. Достатъчно е да разгледате снимките на Vitosha Mountain View, за да се уверите, че на СофтБилдСтрой винаги можете да разчитате. Както неколкократно сме ви разказвали, винаги ви даваме това, което виждате на визуализациите 1:1, без промени и "спестяване" от материали или естетика - защото знаем, че заслужавате най-доброто и сте най-добрата ни реклама.

 

На фотосите ви показваме напредъка по строителството на Vitosha Mountain View - сградата, която изграждаме в полите на планината и която ви предлага разкошни панорами, обагрени в синьо-зелено. Освен това, сградата е ниска, само на 4 етажа и предлага наистина спокоен живот близо до природата. Освен традиционните за нас жилища с дворчета, които ще ви дадат усещането, че живеете в къща, сградата предлага и луксозни ъглови тризонети всеки със собствен двор от 60 кв.м.

Ако търсите имот до Витоша за себе си, семейството или пък с инвестиционна цел, тази бутикова сграда има какво да ви предложи. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Обратно към новини