За нас

Комфортни жилища за по-добър живот

  • 16 г.на пазара
  • 2550клиента
  • 30сгради
  • 210 хил.м2жилища
Фирмена презентация

Принципите, на които е основана строителна компания СофБилдСтрой, са комфорт, сигурност и висока естетика. Планираме всеки проект прецизно с помощта на екипи архитекти и дизайнери. Строим с качествени и естествени материали, като внимателно контролираме всеки етап от процеса. Продължаваме мисията си в грижа за вас като сами поемаме поддръжката на сградите. Създаваме домове, в които се живее добре. 

Сградите ни се радват на голям интерес, тъй като строителна компания СофБилдСтрой предлага отлично планирани красиви и просторни апартаменти в сгради с изключителна непреходна архитектура. Локациите, на които те се издигат са с богато озеленяване и много грижи за децата. Това е донесло на фирмата награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн в България и в чужбина.

Стремежът ни да предоставяме винаги съвършени домове и работни пространства ни кара постоянно да се развиваме и усъвършенстваме в съзвучие със световните тенденции. Защото, заслужавате най-доброто! 

 

 

Ключови локации

Защото къде живеете или почивате, определено има значение. Внимателно проучваме най-оптималното местоположение за всеки свой проект. Търсим съвкупност от характеристики, които правят дадено място съвършения избор. Съобразяваме се с нуждата на модерния човек да бъде свързан с всички удобства на градското ядро, да има на свое разположение в близост училища, банки, офиси на куриери, паркове, условия за спорт, но и да бъде закътан на тихо и спокойно място, по възможност с чудни гледки и близки природни красоти. Независимо, дали на морето или планината, във Варна и Бургас или София - намираме съвършената локация, за всеки проект.

Прецизно планиране

Всеки детайл, от всеки проект има значение. Работим с екипи архитекти, дизайнери и ландшафтни специалисти, които имат нужните умения и опит, за да създадат цялостна концепция за комплекс, предлагащ класен лайфстайл. От тематична впечатляваща визия на сградата и правилно разположение и планировка на жилищата, през красиви общи части в синхрон с избраната стилистика и решения за паркиране и съхранение, до озеленяване и впечатляващи стъклени фасади за панорамни гледки. Отделяме между 6 месеца и година само за планирането "на хартия". Точно както ювелирите шлифоват диамант, обгрижваме проекта до съвършен блясък, за да ви предложим най-доброто.

Качествени материали и иновативни технологии

Основополагащ принцип при работата ни е да не правим компромиси. Работим само и единствено с качествени строителни материали - от многокамерни австрийски керамични тухли, естествен камък и немска дограма с троен стъклопакет, до топлоизолационна система с дебелина мин. 10 см. и италиански покривни хидроизолации. Постоянно се усъвършенстваме и прилагаме иновативни строителни техники, като следим всяка стъпка от процеса със собствен строителен надзор. Целта ни е не просто да изградим даден проект, но да го построим така, че да е стабилна, ценна, дълговечна инвестиция, която във времето ще увеличава своята стойност.

Богато озеленяване

Ландшафтните архитекти, с които работим, се грижат всеки един наш проект да бъде богато и красиво озеленен. Всеки детайл от озеленяването е внимателно премислен и в пълно съзвучие с тематиката на сградата. Не щадим усилия и средства, за да осигурим най-доброто - от прекрасни магнолии и впечатляващи топиари в различни форми, до 200-годишни маслинови дървета, специално донесени от Гърция, за да заемат мястото си в полите на Витоша. Всичко на мястото си - и всичко в синхрон и хармония, за да бъде мечтаният дом приветлив, уютен и притегателен във всеки един смисъл.

Последваща грижа

Инфраструктурата и поддръжката и управлението на имоти са също наши приоритети. Около всеки свой проект изграждаме съответна като качество и тема инфраструктура - улици, тротоари, осветление, озеленяване - за да се чувствате комфортно и спокойни в квартала, който сте избрали за свой дом. Това считаме и за свой дълг и принос към визията на кварталите, в които строим - те заслужават да изглеждат добре и хармонично. Поемаме и поддръжката на сградите, за да сме сигурни, че видът, функционалността и стойността им ще се съхранят във времето. Градим традиции и осигуряваме среда, в която се живее добре.

Мениджър продажби

Васил Добрев

Част от екипа на компанията от самото ѝ основаване. Работи в полето на недвижимите имоти от 15 г. Отговаря за маркетинга и продажбите на СофБилдСтрой. Обича процеса на проектиране и създаване на съвършения дом! "Влагаме най-доброто от себе си - и получаваме много в замяна. За повечето ни клиенти това е първо жилище. Положителните емоции за всички са много! Това ни дава стимул да работим на пълни обороти 24/7!" - споделя Васко, преди да поеме към поредната задача.

Управител

Тодор Георгиев

тест

Офис мениджър

Габриела Герасимова

Лицето на компанията. Обича си работата и това си личи! Мотивира я възможността да се развива в перспективна строителна компания, която предоставя качествен лайфстайл на своите клиенти. Вярва в мисията на СофБилдСтрой - да изгражда домове, които се превръщат в семейна ценност и са съвършена инвестиция.

Награди

  • Vip Property Awards
  • Архитектура и дизайн
  • Mountain View Park