02 ноември 2023

"Малинова долина" е сред най-предпочитаните квартали за покупка на жилище

През третото тримесечие на 2023 г. най-предпочитаните квартали за покупка на имот в столицата са "Малинова долина" и "Банишора", според анализ на агенцията за имоти Bulgarian Properties. И в двата района кипи бурно строителство, като тепърва облика им се оформя, изгражда се инфраструктура, зелени площи, детски площадки, образователни детски заведения и т.н. Средната цена, посочена в проучването за "Малинова долина" е 1360 евро/кв.м.

Поради своя голям потенциал, районът е предпочитан и за новите проекти на строителна и инвестиционна компания СофБилдСтрой. Те са позиционирани в малко по-висок ценови клас, който е абсолютно аргументиран от безупречните класа, качество и стойност на проектите. Сред тях са Mountain View Residence и Mountain View Residence 2, разположени на ул. "Проф. Крикор Азарян". Както подсказват имената на сградите, те са с прекрасни панорами към Витоша и екстериор съобразен с близостта с природата.

Безупречно проектираните жилища, елегантните общи части, апартаментите с дворчета на приземното ниво, "френските" прозорци - стъклени фасади, разкошното озеленяване, са само част от предимствата на тези уникални сгради. Допълнителен плюс е това, че компанията Инвеститор и Строител - СофБилдСтрой, освен че има собствен строителен надзор, който се грижи за отличното изпълнение на всеки етап от проекта, поема и последващата поддръжка на имотите, като гаранция за безупречния им вид през времето.

Ако и вие търсите отличен имот в София - нов дом и перспективна инвестиция, имаме какво да ви предложим в "Малинова долина" и не само. Свържете се с нас за повече информация.

Обратно към новини