12 октомври 2023

Довършителни работи по фасадата на Mountain View Residence 2

Отлична новина за всички, избрали своя нов дом и инвестиция в Mountain View Residence 2. Елегантната сграда е на финален етап и скоро ще посрещне своите обитатели. Текат последни довършителни работи по красивата фасада, която скоро ще грейне в пълния си блясък, съчетал модерност със скандинавски прецизен минимализъм в обща симфония от светли тонове и тъмно дърво. 

Mountain View Residence 2 е един от последните проекти на строителна компания СофБилдСтрой и се намира на изключително добра локация - на 100 метра от Националната спортна Академия и Зимния дворец. Предлага жилища с от 1 до 4 стаи, включително ексклузивни апартаменти със собствени дворчета. Всеки детайл, от общите части до озеленяването е безупречно планиран и се изпълнява с много високо качество на труд, материали, технологии. 

Скоро предстои сградата да получи Акт 16, както и да бъдат финализирани последните щрихи, които ще я превърнат в истинско бижу в полите на Витоша. Модерната архитектура, прецизната планировка, функционалните и практични решения без компромиси към естетиката, я превръщат не само в идеално място за живот, но и в инвестиция с непреходна стойност. Повече можете да научите тук.

Обратно към новини