22 юни 2022

Защо да изберете имот близо до природата

Все повече хора напускат големия град, в името на по-спокоен живот в близост до природата. Повече спокойствие, зеленина, комфорт, място за игри на децата, са сред основните им аргументи. Подобна голяма и решаваща стъпка обаче, не е толкова лесна. Трудно е да се разделиш с предимствата на полиса, особено ако имаш деца в гимназиална възраст и работното ти място е добре платено и няма как да полагаш труд дистанционно. Колкото и недостатъци да има, големият град дава възможност за непосредствен достъп до всичко - от магазини, аптеки и банки, през училища, болници и детски градини, до условия за спорт, рекреация, хранене и разнообразни културни и развлекателни мероприятия. Което и от двете да изберете - живот в града или близо до природата, неизменно ще направите компромиси.

СофБилдСтрой предлага идеалното разрешение на този въпрос. Живот в периферията на големия град, близо до природата, на тихо и спокойно място с прекрасни планински гледки, но и с бърз транспортен достъп до всички предимства и изкушения на града. Така, получавате най-доброто от двата свята в едно. В съзвучие с този си стремеж, компанията строи сгради, които предлагат апартаменти с дворчета - за да имате усещането, че живеете в къща. Освен това, комплексите са от затворен тип, с ограничен достъп, за да се радвате на уединението си. Всеки един от тях разполага с прекрасно озеленен вътрешен двор, на разположение само на собствениците. Ето как, получавате собствен парк, на разположение на вас и децата ви, за разходка, спорт, отдих. Всеки детайл - от екстериора и интериора, до общите части и градините е обмислен и създаден с мисъл за вас, вашия комфорт и висок лайфстайл.

 

Да живеете в града или близо до природата? Този избор не е актуален. Отговорът дава СофБилдСтрой - изберете спокойната периферия на града, близо до планината, но и с бърза логистика до всичко, от което имате нужда.

Обратно към новини