10 октомври 2022

След кратка отсрочка, започва изграждането на Vitosha Mountain View

Стремежът на строителна компания СофБилдСтрой винаги да предложи най-доброто на своите клиенти и изпипването до съвършенство на всеки обект, от случването му на хартия до реалната реализация, забавиха няколко месеца старта на Vitosha Mountain View. Церемонията по първа копка на обекта предстои през декември месец. Екипът на фирмата ще има още един повод за празнуване – началото на ексклузивния проект. 

Сградата ще се издига на ул. „Борис Арсов“ в престижния квартал Витоша. Ще предлага 67 апартамента с гаражи и паркоместа, сред които и традиционните за компанията партерни апартаменти със самостоятелни дворчета. Специално за търсещите луксозен лайфстайл в нестандартни жилища, строителят е планирал два тризонета. Всеки от тях е с височина на дневната зона от 5 метра, за изобилие от светлина, усещане за простор и обширни панорами към склоновете на Витоша. Допълнително, двете ексклузивни жилища, ще разполагат със собствени тераси от 60 кв.м., които ще премахнат границите между интериор и интериор и ще канят собствениците да прекарват максимално време и на открито. 

Всички, избрали да живеят във Vitosha Mountain View и инвестирали в жилище, ще имат на свое разположение и отлично озеленен вътрешен двор, с контролиран за външни лица достъп. Градината ще предлага не само изобилие от подбрана растителност и кътове за отдих, но и обособена зона със забавления за децата.

Vitosha Mountain View ще посрещне първите новодомци след 2 години.

Обратно към новини