10 май 2024

Mountain View Residence II се превръща в райска градина

Юни 2024 г. е месецът, в който Mountain View Residence II ще бъде обгърната в красива зеленина. Екипът ландшафтни дизайнери и озеленители, с който строителна компания СофБилдСтрой си сътрудничи по своите проекти, се грижи за облагородяването на външните площи. Красивата сграда ще се превърне в същинска райска градина с многобройни разнообразни растения, където всеки собственик на апартамент ще може да отдъхне на спокойствие.

Озеленяването на всяка сграда е съществен момент от работата на СофБилдСтрой. "Грижим се винаги да осигурим красиви зелени пространства, които имат няколко цели. Първо, те осигуряват по-здравословна и красива среда; второ, приканват хората да прекарват повече време на открито и не на последно място, считаме, че така трябва да изглеждат съвременните сгради - осигуряващи не само идеалния дом, но жива връзка с природата" - споделя Тодор Георгиев, управител на строителната компания.

      

Поглед към проектите на СофБилдСтрой доказва усилената работа на компанията по всеки детайл на всеки проект, включително ландшафта. Без претупване и половинчати мерки, с отдаденост и отговорност, екипът осъществява пълноценно и изцяло всеки проект в портфолиото си. Затова, избралите да инвестират в апартамент в сграда на компанията, могат да са сигурни, че ще получат реално всичко, което виждат на визуализациите изградено изцяло - елегантни сгради с безупречно проектирани жилища, заобиколени от красива зеленина.

      

Това, което виждате ви харесва? Търсите имот за вашето семейство или за инвестиция?

Може би той ви очаква точно при нас.

Обратно към новини