15 ноември 2022

Mountain View Residence 2 е на етап зидария и окабеляване

Един от най-новите проекти на строителна компания СофбилдСтрой - Mountain View Residence 2, напредва с отлични темпове. Изграждането на конструкцията е на финален етап, като същевременно се изпълняват зидарията и окабеляването. Все повече жилищата, проектирани от архитекти Марин Моллов и Полина Тодорова от Елит Проджект Груп, добиват ясна визия. 

Пространствата са добре премислени и структурирани, като всякакви безсмислени ъгли, чупки и скосове нямат място в проекта. "Създаваме смислени и практични пространства, в които се живее добре" - споделя екипът, създал сградата на хартия и в дигитална среда. Отговорната задача да изгради в "Малинова долина" впечатляващия комплекс е на СофБилдСтрой - който е и инвеститор, и изпълнител на сградата. 

Обхващайки всеки етап от осъществяването на проектите си,  компанията гарантира качество във всеки един детайл. Собственият ѝ строителен надзор се грижи Mountain View Residence 2 да предложи съвършените жилища в изпълнена безупречно сграда. Тя ще посрещне новите си обитатели през 12.2023 г., когато е срокът за получаване на Акт 16. 

Mountain View Residence 2 има 2 входа, всеки с по 6 етажа. Апартаментите са общо 150, с квадратура между 40 и 275 кв.м. Специален акцент, както и в другите проекти на компанията, са жилищата с дворчета на приземните етажи, както и разкошният озеленен двор, на разположение само на собствениците на имоти и техните гости.

 

Повече за Mountain View Residence 2 можете да научите тук.

Обратно към новини