08 ноември 2023

Първа копка на Vitosha Mountain View

Строителна компания СофБилдСтрой официално даде старт на своя най-нов проект: Vitosha Mountain View. Първата копка на разкошната сграда бе на 8 ноември 2023 г. Събитието уважиха г-н Тодор Георгиев - управител на уважаваната строителна компания и неговото семейство, г-н Васил Добрев - мениджър продажби, други членове на екипа, бизнес контрагенти, клиенти. Официалният водосвет бе последван от кетъринг - почерпка на място, като не бе пропуснат момента и с ритуалното "разбиване" на бутилка шампанско в кофата на багера, за попътен вятър на проекта.

Vitosha Mountain View е най-новият актив в портфолиото на СофБилдСтрой. Бутиковата сграда се намира на ул. "Борис Арсов" в престижния квартал "Витоша" в столицата. Предлага 67 луксозни жилища, сред които партерни апартаменти с дворчета и ексклузивни ъглови мезонети на по три нива със собствен двор от 60 кв.м. Сградата е 4-етажна, с прекрасна и стилна визия, характерна за всеки проект на строителната компания. Красивите фасади, отличното проектиране и функционалност на апартаментите, разкошното озеленяване са сред другите предимства на красивия билдинг от затворен тип.

Акт 16 е планиран за декември 2025 г. За безупречното качество на изпълнение на всеки детайл от сградата, грижа ще има екипа на СофБилдСтрой, която е и Инвеститор, и Строител и поема и поддръжката в последствие, за да гарантира винаги добрата му визия. Повече информация и конкретни разпределения и етажни планове, можете да получите на място в офиса на компанията на ул. Георги Райчев №29 на +359 (0) 899 773 610 и на Office@sofbuildstroy.bg. Най-добрата препоръка за работата на дружеството са вече изпълнените проекти, както и доволните новодомци. За нас ще бъде чест и привилегия и вие да откриете своя нов дом именно при нас.

Обратно към новини