19 май 2022

Проектите на СофБилдСтрой оживяват чрез 3D визуализациите на REDVERTEX

Знаете ли, защо 3D визуализациите са толкова важни за строителните компании? Без тях, няма как да ви покажем в цялост всички предимства на даден проект, още преди да сме направили първата копка. В този смисъл, те са изключително важен комуникационен елемент, който от един поглед демонстрира на потенциалните клиенти и партньори предимствата на бъдещата сграда и аргументира инвестиция. 

Тъй като държим на високото качество във всеки един детайл, от всеки наш проект, ние от СофБилдСтрой доверяваме визуализацията на обектите ни на REDVERTEX. Творческото студио е специализирано в архитектурни визуализации, анимации и VR изживяване. От 2008 г. до днес е сбъднало многобройни проекти за компании по цял свят. Екипът на компанията наброява над 160 архитекти и илюстратори, като офисите са в Маями, Дубай и София.  

С гордост споделяме, че СофБилдСтрой е единствената строителна компания в България, която инвестира в изключителните визуализации на REDVERTEX. взехме това решение, защото искаме да ви покажем в детайл грижата, труда и професионализма, които влагаме във всеки един детайл от своите проекти.

 

СофбБилдСтрой ви предлага прецизно планирани имоти, създадени с мисъл за функционалност и комфорт - без скосове и странни ъгли, създадени с висок клас материали под ръководството на собствен строителен надзор, обгърнати в разкошна зеленина и рехабилитирана околна инфраструктура. Споменахме ли за локациите? Строим на местата, които събират природа и удобства на града в едно. Последните ни проекти са в полите на Витоша – защото къде живеете има значение.

Обратно към новини