08 септември 2022

Разкошният парк на Mountain View Park е готов

СофБилдСтрой се грижи за съвършеното изграждане на всеки детайл, от всеки проект. От отлична планировка на жилищата и професионалното им изграждане, до елегантни общи части и красиви градини, всяка сграда на компанията е безупречна. За да се убедите сами във вниманието и труда, които неизменно инвестираме като част от фирмената ни политика, предлагаме на вашето внимание кадри, запечатали парка на един от луксозните ни обекти: разкошното озеленяване на Mountain View Park. 

Целяхме да създадем притегателно външно зелено пространство, което да приканва обитателите на сградата да прекарват повече време на открито. Удобни алеи водят до стратегически разположената паркова мебел, на която да поседнете удобно и да се насладите на прелестното озеленяване. Брези, червен клен, изящни топиарии, великолепни хортензии и пъстри теменужки са само част от растенията, формиращи тази богата градина. 

Стремим се винаги да добавим акценти, които няма да откриете другаде. Тук, това са впечатляващи 200-годишни маслинови дървета от Гърция, превърнали се в част от историята на Mountain View Park. Ниските каменни зидове, настилките от реден камък, прецизната планировка, красивите елегантни лампи - парково осветление, фонтана, детската зона с пързалки, формират външно пространство, към което никой няма да остане равнодушен. 

Сигурни сме, че тази градина постоянно ще е изпълнена с живот. Хората ще посядат да послушат звука на водата във водоскока, ще се разхождат по алеите, ще показват маслините на гостите си, децата ще играят в отредената им зона. Така сбъдваме мечтания дом – когато наред с добре обмислено и съвършено изпълнено жилище, предлагаме и парк, който също да се превърне в част от жизненото пространство и да предостави условия за отдих на открито. 

Проект Mountain View Park вече е изцяло реализиран. Луксозната сграда е в класически стил, с непреходна висока естетика. Всички жилища са реализирани на пазара и вече очакват своите собственици, които освен всичко останало, ще се разхождат из разкошния създаден специално за тях парк. 

 

 

Ако и вие искате да живеете добре, в стилен и добре премислен дом с обширна градина, разгледайте проектите на СофБилдСтрой. Може би мечтаното жилище ви очаква именно сред тях.

Обратно към новини