02 февруари 2024

Строителството на Vitosha Mountain View напредва

Екипът на СофБилдСтрой се грижи за навременното и качествено изграждане на Vitosha Mountain View. Най-новият проект на строителната компания бе с първа копка на 8 ноември 2023 г. и към днешна дата напредва по план. Акт 16 е планиран прогнозно за края на 2025 г. Инвеститорът има собствен строителен надзор, който се грижи и за сроковете, и за спазване на всички технологични процеси. Така гарантира на всеки, избрал апартамент в СофБилдСтрой сграда, наистина безупречен Дом.

Сградата се намира в престижния квартал "Витоша" и предлага удобен живот в близост до планината. Локацията е спокойна, но в същото време има бърз достъп до сърцето на града. Така получавате най-доброто от двата свята. Екстериорът е с красива непреходна визия и навява алюзии за произведение на изкуството на ренесансов творец. Етажите са само четири, за повече спокойствие, уют и уединение. Жилищата включват и предложения за апартаменти с двор на приземните етажи, както и луксозни ъглови тризонети.

Миксът опции канят всеки да открие подходящо за себе си жилище в красивата сграда. Общо имотите са 67, като голяма част от тях вече са реализирани. Затова, ако сте в търсене на дом с отлично местоположение, в изящна сграда с отлична планировка, не се колебайте да се свържете с нас. Всеки избрал своя дом във Vitosha Mountain View ще има достъп до красива градина с ограничен достъп, която ще сложи финалните щрихи на проекта.

Обратно към новини