10 април 2024

Търсите апартамент под наем?

Екипът на СофБилдСтрой с гордост споделя, че разширяваме услугата, която предлагаме. Освен като Инвеститор и Строител с богато портфолио изградени бутикови апартаменти, вече можете да разчитате на нас и за жилища наем. Предлагаме ги под нов бранд - Florance rentals.

Имотите които предлагаме за краткосрочен или дългосрочен престой, са с отлични локации, луксозно обзавеждане и ви очакват в Бургас, София, Свети Влас и Несебър. Независимо дали ви е необходим апартамент под наем за почивка или когато пътувате по работа, разчитайте на нас.

Искате да знаете още? Повече информация за жилищата, които предлагаме, има на уебсайт: Florancerentals.com, за Влас Villaflorance.bg, а за всякакви въпроси на тел. 0887 29 11 11 ви очаква Поля от нашия екип.

Ако търсите и вашия нов постоянен дом, напомняме, че към момента строим в Малинова долина и Витоша в София, като предлагаме разнообразни жилища - от отлично проектирани апартаменти с от 1 до 4 спални, до луксозни мезонети на няколко етажа и апартаменти с дворчета на приземните нива.

Каквото и да целите: намиране на перфектен удобен апартамент под наем, на първокласен инвестиционен имот, който вие да отдавате под наем или пък на ново жилище, в което да се радвате на добър лайфстайл със своето семейство, разчитайте на нас!

 

Обратно към новини