01 октомври 2022

Вижте на какъв етап от строителството е Mountain View Residence 2

Екипът на СофБилдСтрой се грижи не само да ви предлага отлични жилища с повече от добри характеристики, но и да ви дава актуална информация за етапа на всеки един проект. Както е видно от приложените снимки ТУК, Mountain View Residence 2 напредва. Формите на сградата са вече ясно индикирани и етаж по етаж, всеки ден тя все повече се приближава до своя грандиозен външен вид, планиран от архитектите от Elite Project Group.

Припомняме, че Mountain View Residence 2 очаква своите собственици в Малинова долина, на крачка от Витоша. Входовете на сградата са два, с контролиран достъп за ваше спокойствие и сигурност. Апартаментите са едностайни, двустайни и тристайни, като специално за тези, които искат да имат усещането, че живеят в къща, се предлагат жилища на партера с индивидуални дворчета.

Нямаме търпение да ви покажем разкошната фасада в снежнобяло и тъмно дърво, луксозните общи части, озеленяването. Когато им дойде реда, обещаваме, че ще качим снимки. За момента, работим точно с темпото необходимо да гарантира безупречното изпълнение на всеки един детайл от сградата. Собственият ни строителен надзор се грижи за спазване на добрите практики и професионална работа, с които СофБилдСтрой е известна.

Каним ви да разгледате проектите ни и да откриете своя мечтан дом!

Обратно към новини