29 април 2024

Започваме нов проект!

Лятото, когато всички са на почивка, ние ще продължим да работим за вас. Юни 2024 г. СофБилдСтрой стартира своя нов класен проект. Сградата ще е с повече от отлична локация - на 200 метра от Кауфланд, Фантастико и бъдещата метростанция в растящия с бързи темпове модерен квартал "Малинова долина". 

На визуализацията можете да видите, че ще бъде ниско строителство, с модерен и красив екстериор, който винаги ще изглежда актуално, независимо от текущата мода. Можете да разчитате на типичните за нас панорамни френски прозорци, като за да се радвате на изключителни гледки, преградите на терасите също са стъклени.

Очаквайте скоро да ви разкажем повече за проекта - характеристики, име, да ви покажем още визии и изобщо, да споделим всичко важно за сградата, която ще бъде поредно бижу в нашето портфолио първокласни имоти. Както винаги, ще ви предложим изключително качество във всеки детайл, доказателство за което е всеки наш обект.

Затова, ако сте в търсене на перспективен имот за ваш нов бъдещ дом или с инвестиционна цел, не пропускайте да ни следите в социалните мрежи. Напомняме, че и в новините ни тук също ви информираме за всичко важно относно нашите сгради.

Част от дейностите ни вече е и отдаването на жилища под наем, затова ако ви е необходим апартамент за краткосрочен или дългосрочен престой в Бургас, София, Влас или Несебър, отново можете да разчитате на нас

Обратно към новини