Mountain View Park

  • Локациягр.София, ул.Георги Райчев 29
  • Цени1700
  • Квадратури60 - 243
  • Край на проекта30.03.2021

За сградата

  • 4блока
  • 2,3,4 -стайнижилища

Mountain View Park се издига на възможно най-добрата локация в София. Издържан е в класически  архитектурен  стил с галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност. Цялостната му концепция е свързана с тишината, спокойствието и естетиката.

На разположение на живущите в Mountain View Park е богато озеленен вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот, с пешеходни алеи, пейки за отдих покрай разхлаждащ фонтан и детска площадка.

Mountain View Park се състои от 4 блока, достъпът до които е възможен само през централен вход с контролиран достъп и жива охрана. В комплекса има двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които пресъздават усещането, че живеете в къща.

Великолепен дом, осигуряващ всичко необходимо за добър и спокоен живот!

Галерия

Локациягр.София, ул.Георги Райчев 29

Mountain View Park  се намира в спокойния кв. Витоша - един от най-зелените и чисти райони на София. Граничи с ул. "Георги Райчев", по изцяло изграден нов път с бърз достъп до бул. "Симеоновоско шосе", бул. "Черни връх" и Околовръстния път. На 10 минути от центъра на града, на 5 мин от Търговски центрове, Ринг Мол, IKEA, Мол Парадайс, магазин Кауфланд, магазин Фантастико, Сити Клиник, Болница Токуда.

Бъдеща метростанция на синята линия на 50 метра от комплекса.