Mountain View Residence

  • Локацияул.проф.Крикор Азарян
  • Цени1350
  • Квадратури30 - 140
  • Край на проекта30.12.2022г.
Уеб сайт на проекта

За сградата

Mountain View Residence - проектиран  на  възможно  най-добрата  локация в София  с модерна, стилна визия от водещото архитектурно студио ELITE Project Group.

Сградата разполага с красиво аранжиран вътрешен двор, ограден и обезопасен със система за контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Mountain View Residence - се състои от 4 входа с контролиран достъп. В комплексът има едностайни, двустайни,  и тристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които ще Ви придадат усещането, че живеете в къща.

Галерия

Локацияул.проф.Крикор Азарян

Mountain View Residence  - се намира в бързоразвиващият се квартал Малинова долина, на ново изградената ул.проф. Крикор Азарян, само на 100 метра от Националната спортна академия и Зимния дворец. С бърз достъп до бул. "Симеоновоско шосе" и Околовръстен път. В пешеходно разстояние до магазин Кауфланд, магазин Фантастико. На 10 минути от центъра на града, на 5 мин от Търговски центрове, Ринг Мол, IKEA.

Ж.к.Малинова долина е новият жилищен район на столицата с отлична инфраструктура и бърз достъп до различните точки на града. Разположен е между булевардите Симеоновско шосе, Климент Охридски, Околовръстен път и ул.проф. д-р Иван Странски.