03 април 2024

Вижте Mountain View Park

Най-доброто доказателство за работата на една строителна и инвеститорска компания, са изградените обекти. Затова, показваме ви актуални снимки от ландшафта и екстериора на Mountain View Park.

Бутиковата сграда изградихме на ул. "Георги Райчев" 29 в София, като обектът е завършен през 2021 г. В него на своите домове с площ от 60 до 243 кв.м. се радват много новодомци, като всяко жилище има собственик.

На снимките можете да видите как изглежда сградата към момента, като незаменимо предимство за обитателите ѝ е красивата градина. Част от озеленяването са и вековни маслинови дървета, внесени специално за проекта от Гърция.

  

Ние не просто показваме красиви картинки на клиентите си, а изграждаме точно спрямо плановете и съответните визуализации, всеки наш обект. Поемаме сами поддръжката, за да ви гарантираме съхранение на отличното качество.

  

Ако ви е необходим апартамент за ваш дом или като инвестиция, скоро стартираме своя нов обект в Малинова долина. За търсещите имот на финалната права, който скоро ще бъде готов за издаване, последни апартаменти има в Mountain View Residence II, като изграждаме бутикова сграда и във "Витоша".

Обратно към новини